top of page
  • Writer's pictureIlkka

Miksi valita Talokas kiinteistönhuolto?

Talokas Oy on yrittäjävetoinen pieni kiinteistönhuoltoyritys. Mainostamme olevamme ammattitaitoisia ja helposti lähestyttäviä.

Riisutaanpa korulauseet ja lupaukset, ja tarkastellaan mitä meillä oikeasti on tarjota.


Vuonna 2016 yrityksellä oli yksi huoltokohde. Neljän rivitalon asunto-osakeyhtiö, jonka sopimukseen kuuluivat ruohonleikkuu ja lumityöt. Työntekijöitä oli yksi ja kalustona työnnettävä ruohonleikkuri ja kola, ihan vaan työnnettävä sekin.

Näistä lähtökohdista yritys on kasvattanut vähitellen huoltokohteita, sekä miehistöä ja kalustoa.


Kasvu on perustunut siihen, että edellä mainitut lupaukset on otettu tosissaan ja työ on haluttu tehdä hyvin. Tässä onkin hyvä tehdä selväksi ero henkselien paukutuksen ja terveen ammattiylpeyden välille. Koskaan emme ole niin hyviä ja valmita, ettemme olisi valmiit myöntämään virhettä, pyytämään anteeksi, tai oppimaan uutta.

Jokainen taloyhtiö koetaan meillä työllä ansaituksi ja vaivaa jaksetaan nähdä vielä huoltosopimuksen allekirjoittamisen jälkeenkin.


Olemme pienen paikkakunnan pieni huoltoyhtiö. Paikallisuus tarkoittaa meille välittömyyttä asioiden hoidossa. Olemme tuttuja ja tuttavallisia, mutta silti palveluammatin edellyttämällä tavalla avuliaita. Maineen säilytys on tärkeää, sillä jokainen meistä edustaa yritystä kotipaikkakunnallaan omalla naamallaan ja nimellään. Jos pyllähdämme asioiden hoidossa, eikä kaikki menekään niin kuin on luvattu, pyrimme korjaamaan asiat.

Toimiva vuorovaikutus taloyhtiön ja huoltoyhtiön välillä tekee toimimisen molemmille mieluisaksi.


Meille toimivan ympärivuotisen kiinteistönhuollon edellytys on oman kaluston ja osaamisen lisäksi kattava verkosto yhteistyökumppaneita. Sen avulla kapasiteetti niin talvikunnossapidolle, sähkö- ja putkitöille kuin kuljetus ja maansiirtotöillekin on riittävää ja mutkatonta.


Koska työntekijöillämme on monipuolista osaamista kiinteistönhuollon ja remonttitöiden lisäksi mm. piha- ja viherrakentamisen alalta, kasvien hoidosta ja puutarhatöistä, sekä metsurin töistä, taloyhtiön on helpompi tilata palveluja samalta, tutulta yritykseltä.

Asiakkaiden ei myöskään tarvitse tehdä pitkiä ja sisällöltään isoja sopimuksia, vaan halutessaan jokainen voi tilata meiltä myös pienempiä kertaluontoisia palveluja omien tarpeidensa mukaan.


Tarjouksen kiinteistönhuollosta tai yksittäisistä töistä voi pyytää sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Numeromme taas kannattaa ottaa ylös äkillisten mieltä askarruttavien kysymysten varalle.


- Ilkka, p. 040 538 8586
53 views0 comments

Comments


bottom of page