top of page

Talokas Oy

Toimintamme juontaa juurensa vuonna 2015 perustetusta yhden miehen yrityksestä nimeltään Mökkitalkkari Mäki-tulokas. Vuosien varrella se on kasvanut hitaasti mutta varmasti ja nykyään se työllistää seitsemän kiinteistönhuollon ja saneerauksen osaajaa. Meillä on töissä hyvällä asenteella varustettuja huipputyyppejä, joiden monipuolinen osaaminen on rikkaus ja mahdollistaa kattavan palvelutarjonnan.​

Talokas_Oy.jpeg

Näin me toimimme

Olemme palveluammatissa. Kohteemme ovat yleensä muiden koteja tai mökkejä. Paikalle saapuessamme olemme kohteliaita, mutta välittömiä. Kuuntelemme sinua, sillä tyytyväiset asiakkaat ovat meille elinehto. Me haluamme luoda toimivat ja mahdollisimman sujuvat suhteet asiakkaisiin, vuodesta toiseen.

Toimintaperiaatteemme on alusta lähtien ollut toimia paikallisesti ja rehdisti. Toimimme suoraselkäisesti ja läpinäkyvästi. Emme tavoittele isompiin kaupunkeihin tai näyttäviä urakoita. Juuremme ovat niin syvällä Kanta-Hämeen maassa ja meillä aikomus toimia alueella vielä pitkään, että tekemiemme remonttien on kestettävä lähempää tarkastelua vielä vuosienkin kuluttua.

Työnjälkeämme emme häpeä!

bottom of page