top of page
  • Writer's pictureIlkka

Remontin kulku

Updated: Apr 12

Ennen kuin yhtään työkalua on otettu esille, Talokas Oy:n timpuri tai työnjohtaja on haastatellut työn tilaajaa perusteellisesti. On keskusteltu remontin tavoitteitteista ja asiakkaan toiveista. Edustajamme on voinut tehdä ehdotuksia ja kysymyksiä ja lopulta on päätetty millaisella suunnitelmalla remonttia lähdetään toteuttamaan.


Vanhoja kohteita remontoidessa suunnitelmat voivat muuttua hyvinkin pian. Päällepäin näkyvät vain pinnat ja niiden alla olevia rakenteita, sekä niiden kuntoa voi vain kokemuksen perusteella arvioida.


Talokas Oy:n toimintatapoihin ei kuulu jättää korjaamatta vaurioita tai riskirakenteita, vaikka niistä ei olisi aiemmin sovittu. Monesti eteen tulee tilanteita, joissa timpurin osaaminen joutuu täyteen testiin. Silloin korostuu tekemisellä hankittu kokemus, jolla ongelmat ratkaistaan kestävästi ja asiakkaan talouden kannalta järkevästi.


Materiaalien valinnassa ja sisustuksessa tapoja on yhtä monta kuin ihmisiäkin. On enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että työn tilaajan mieli muuttuu matkan varrella. Uusia ideoita kumpuaa sitä mukaan kuin työt etenevät ja alkavat valmistumaan silmien edessä. Vuorovaikutus asiakkaan kanssa koko remontin aikana on erityisen tärkeää. Urakoitsijan on oltava valmis kertomaan eri vaihtoehdoista ja sovellustavoista ja kuunneltava herkällä korvalla asiakasta. Velvollisuuksiin kuuluu myös kertoa, jos joku ratkaisu esteettisestä puolestaan huolimatta ei sovellu parhaiten tilaan ja tarkoitukseen.


Tämän päivän kirvesmies on myös asiakaspalvelija ja asiantuntia, jonka tehtäviin kuuluu sekä ammattitaitoinen työn suoritus, sekä kokemuksen järjestäminen asiakkaalle mieluisaksi.


73 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page